# I have a question:

How would you solve this?

a dozen dozen apples at half a dozen dimes a dozen?

In this cause is dozen 12? And half a dozen dimes in 60 cents?

would that be 120? b/c a dozen dozen is 24 so u have 24 apples and then you have 60 cents per dozen so two dozen would be 120?

a dozen dozen is 144. I have that cleared

a dozen dozen is 144. I have that cleared

if it's 60 cents per dozen, then wouldn't it be 12*60

Yes, a dozen is 12, and half a dozen dimes is 60 cents. Are you trying to find the price?

If you are, then:

60 cents for a dozen of apples

sooo if you need the price of a dozen dozens, you would need to figure out:

60x12

Because there are 12 dozens, and each dozen is 60 cents!

I'm sorry if that wasn't the answer that you were looking for.

and a dozen dozen is 144 correct?

yes.

Thank-you =)

So half a dozen dozen is 144/2 so that's 72 correct?

So half a dozen dozen is 144/2 so that's 72 correct?

60x12=720

Therefore, a dozen dozens of apples, priced at 60 cents a dozen, would cost $7.20

ok thanx but what is:

So half a dozen dozen is 144/2 so that's 72 correct?

half a dozen dozen is 72 :)

yeah

Thank-you

I don't understand this question:

half dozen dozen oranges at a dozen a half dozen

yes! :)

I have a second part that i am not comprehending.

a half dozen dozen oranges at a dozen a half dozen

## To solve this question, we first need to understand what is meant by "a dozen a half dozen." A dozen means 12, and half a dozen means 6. So "a dozen a half dozen" means 12 plus 6.

Now, let's apply this to the question of "a half dozen dozen oranges at a dozen a half dozen."

First, we have half a dozen dozen oranges, which is equal to 6 x 12 = 72 oranges.

Next, we need to determine the cost of a dozen a half dozen, which is 12 + 6 = 18 cents.

Finally, we can calculate the total cost by multiplying the number of oranges (72) by the cost per dozen (18 cents):

72 x 18 = 1,296 cents.

Therefore, a half dozen dozen oranges at a dozen a half dozen would cost 1,296 cents or $12.96.

I hope this clarifies the solution to the question. Let me know if you have any further questions!