# You are purchasing four items and want to calculate the tax. The items cost $2.50, $8.75, $3.00, and $10.25. The tax rate is 6%. How much is the tax? Write in distribution property and without.

It is right for distributions property. (2.50+8.75+3.00+10.25)=24.50x0.06=1.47

## here are the answers:.06(2.50 + 8.75 + 3.00 + 10.25)

= .06(2.50) + .06(8.75) + .06(3.00) + .06(10.25)

= 24.50 then subtract 25.97-24.50=1.47

1.47 is what you saved! The first one was distribute the next is not distribute

2.50+8.75+3.00+10.25=24.50

24.50*1.06=25.97

25.97-24.50=1.47

Then you saved 1.47

Here are the answers if you ever need me again say #Lost I will be here!

#Spread love not hate! :)

## Hey Joe I have the right answer👌 here you go

Now write it exactly like this😎

(With distributive property)

0.2(2.50+4.95+6.00)=

0.2×2.50+0.2×4.95+ 0.2+6.00=

1.345+1.345=

2.69

(Without distributive property)

0.2(2.50+4.95+6.00)=

0.2×13.45=

2.69

Your welcome guys hope this helps and please look and try to figure out the formula it's easy once you get the hang of if but until then just work at it☺️👌😎💪🌊 love ya guys 😉