Ask questions and get helpful answers.

Geoff is reading a book. On Monday he reads 1/3 of the book. On Tuesday he reads 3/10 of the remaining pages. He has 35 pages left to read. How many pages are in the book?

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩

12 answers

  1. Monday 1/3 read means 2/3 unread

    Tuesday reads 3/10 of 2/3

    He has 1/5 of the book left = 35

    multiply 5 times 35 to get your answer.

    1

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  2. THE ANSWER IS 75
    1/3 of 75=25
    75-25=50
    50+25=75

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. oops - 3/10 of 2/3 = 2/10 = 1/5
    1/3 + 1/5 = 8/15
    so, 7/15 x = 35
    x = 75

    check:
    on Monday read 1/3, or 25 pages, leaving 50 unread
    On Tuesday read 3/10 of 50 = 15 pages, leaving 35 unread

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  4. Good job

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. SCAMMER ALERT
    Geoff is reading a book.
    On Monday he reads 1/3 of the
    book.
    On Tuesday he reads 3/10 of the
    remaining pages.
    He has 35 pages left to read.
    How many pages are in the book?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  6. bro vibes ur so stoopid

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. just gett outta here

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. 175 🧠

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  9. What? How d'you not know this? It is 175 like that guy did in his calculation.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  10. 75

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  11. Reynalyn read 0.35 of book on Monday, 0.25 on tuesday, and 0.6 of the remaining on Wednsday,. She still have 12 pages left to read. How many pages does the book have?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  12. I think it is 175

    5x35=175

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Answer this Question

Related Questions

Still need help?

You can ask a new question or browse existing questions.