Ask questions and get helpful answers.

Identify the correct choice of word for questions 1-7.

1. Can you remember the name of the person from _______ you received this information?

a. who
b. whom
c. whose***
d. who's

2. Jen, _______ latest short story was published last week, is only 15 years old.

a. who
b. whom
c. whose***
d. who's

3. Gabi said she needed to finish her homework before helping her brother with ______.

a. he
b. he's
c. his***
d. him

4. Shana felt it was time to tell _______ the truth.

a. us***
b. we
c. our
d. ours

5. Terry and _______ have the same opinions about almost anything.

a. he
b. his
c. him***
d. he's

6. We must admit that the best players in the tournament are _______.

a. them***
b. they
c. theirs
d. their

7. Neither Luke nor Chris stepped up to help _______ friend.

a. their***
b. them
c. him
d. his

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩
8 answers
  1. 1, 5, 6, 7 are wrong.

    Predicate nominative pronouns must be subject pronouns.
    Neither. . . nor is singular.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
    👤
    Ms. Sue
  2. Corrections:

    Is 1 b?
    Is 5 a?
    Is 6 b?
    Is 7 d?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. Is 1 b? - yes
    Is 5 a? - yes
    Is 6 b? - yes
    Is 7 d? - yes

    :-)

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
    👤
    Ms. Sue
  4. 1 is b
    5 is a
    6 is b
    7 is d

    You are now all correct.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. For Connexus English 9 B Unit 1 Lesson 6
    1. C
    2. D
    3. B
    4. D
    5. C
    6. C
    7. D
    8. C
    9. A
    10. B
    11. C
    12. C
    13. A
    14. A
    15. B
    16. D

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  6. T is correct! I just got a 100%. Thx man

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. T is correct for me as well :) thank you!

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. T is still correct B]

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Answer this Question

Similar Questions

  1. Education Tech

    1.) Which of the following is the best strategy for studying test? a) Sitting alone in a chair in a quiet room, looking over your textbook. b) Working in pairs and exchanging practice questions. c) Developing a personal method that is right for you and

  2. Engilsh

    Identify the choice that best describes the underlined word in each sentence. Do you believe this statement to be true?

  3. English

    Identify the choice that best describes the word "report" Carlos wrote a report about modern foods for his social studies class. common noun*** proper noun compound noun collective noun *** - My Answer

  4. Language Arts

    Which one of these statements is true about summaries?(1 point) A. They can help a reader write a story. B. They can help a reader to be objective. C. They can help a reader remember a story. D. They can help a reader understand the author. What should a

  5. language arts

    Identify the choice that best describes the underlined word in the sentence. 1. With practice, both Kendra and (Jason) mastered the violin. A. Part of a compound subject. B. Part of a compound predicate C. A direct object Identify the choice that best

  6. English

    All the underlined words are in all capitals and all the bold words are in all capitals also. 1. Choose the meaning of the bold word. They appeared to me DENIZENS of a brilliant existence. (“The Bass, the River, and Sheila Mant") actors environmentalists

  7. English Nonfiction: Persuasion Unit Test

    Identify the sentence that relies on emotional language. You’re slowly by going to a tanning booth every day. Identify the statement that is a verifiable fact. It is important to wear sunscreen when playing outside. Which of the following statements

  8. science

    identify the process that represents how organisms grow and replace old or damaged cells. Identify the process that is necessary for sexual reproduction, explain why it is necessary, and identify how this process increases genetic variation. (Hint: Answer

  9. Math

    A multiple choice test has 10 questions. Each question has four answer choices. a. What is the probability a student randomly guesses the answers and gets exactly six questions correct? b. Is getting exactly 10 questions correct the same probability as

  10. Math

    A physics exam consists of 9 multiple-choice questions and 6 open-ended problems in which all work must be shown. If an examinee must answer 5 of the multiple-choice questions and 2 of the open-ended problems, in how many ways can the questions and

Still need help?

You can ask a new question or browse existing questions.