hi

Questions and answers by visitors named hi

Questions

  1. if a question has this: - It is correct

    1.Use the sentence to answer the question. "AJ is writing a paragraph with the following claim: Soccer is the most popular sport in the world." which sentence best supports AJ's claim? Soccer is a lot of fun. Any type

  2. what can you culture about steel consumption and population size in 1850

    (1) the population was 100 millions and steel consumption began (2) saving electricity at home (3) pollution from mining operations (4) copper 100%

  3. What features are associated with the dynasties of the Tang (618–907) and Song (960–1279)?

  4. use the graph below to answer the question

    1. what are the coordinates of point f 1 point & how do you post a pichure?

  5. which one of the following is not one of the instrument families in the standard symphony orchestra?

    A. strings B.woodwinds C.brass D.sopranos~

  6. Use the table to answer the question.

    Student Name Potential Energy Rating (lowest to highest) Henry gas, liquid, solid Jasmine gas, solid, liquid Lucas solid, gas, liquid Tasha solid, liquid, gas Four students rank the potential energies of some states of

  7. How is the economy of Mexico different from the economies of most Central American countries?

    A. Mexico has a mixed economy, while most Central American countries have a command economy. B. Mexico's economy is primarily centered on tourism, while most

  8. Cuba today is different from other countries in the Caribbean because it is a

    A. presidential democracy B. parliamentary democracy C. monarchy D. dictatorship*** With a _____ economy A. mixed*** B. traditional C. market D. command

  9. 1. If ΔRST symbol ΔNPQ, then RT line is congruent to _____. (1 point)

    line NP line NQ line PQ line QP 2. Given RST NPQ, RT = 7x – 5, NQ = 5x + 11, find the length of RT and of NQ. (1 point) 8 51 40 56 3. Which of the following statements is true about

  10. What encourages Mexican workers to come to the United States, and how do these workers affect Mexico’s economy?

    This is an essay question an I need help please.

  11. hi i need help checking my answer

    How did early contact with China affect Japan? A. The Japanese government became a model for China. B. Japan became a Chinese territory. C. The Japanese adopted the Chinese writing system. D. The original inhabitants of

  12. Which impact did Enlightenment ideas have on the Spanish colonies?

    A. Many colonists called for independence from Spain.****** B. Some mestizos argued that the Spanish crown should have more power. C. Father Miguel Hidalgo called for harsher slave codes. D.

  13. What are the answers for unit 6 lesson 2 Living in East Asia Quick Check

  14. i need help checking my answers What teaching of Jesus most likely appealed to the poor?

    A. People should strive to live good lives. B. People must love God above all others. C. People are equal in the eyes of God. D. People need to ask forgiveness for

  15. How has democracy in South America affected the region?

    A. It has led to more stable economies.*** B. It has led to an increase in military takeovers. C. It ended class struggle in South America. D. It eliminated corruption in the government.

  16. Which of the following is not a biased statement about Texas history?

    A. Annexation was the only way to solve the debt problem created by sam Houston. B. the republic of Texas was an independent country for 10 years. C. the native Texans were the cause of

  17. Our judges are as honest as other men, and not more so. They have, with others, the same passions for party, for power, and the privilege of their corps [group of people]. . . . and their power the more dangerous as they are in office for life, and not

  18. Brazil’s history differs from the history of most countries in South America because Brazil

    A. was never successfully colonized by the Europeans B. was colonized by Portugal, not Spain*** C. had a few natural resources to export D. achieved its

  19. Which of the following is the most densely populated area of Mexico?

    A. The northern area nearest to the U.S. border. B. The southern area nearest to the Guatemalan border. C. The eastern coastal region. D. The central plateau.

  20. How is Brazil different from all other South American countries?

    A. Most of its people live in cities. B. Its culture is a blend of several cultures. C. Its official language is Portuguese.*** D. Most of its people are Christian.

  21. Jan has a 5 × 8 cardboard rectangle. She wants to divide it into smaller rectangles. What are two possible area totals for the smaller rectangles?

    A. 24 and 16 B. 22 and 16 C. ***** 36 and 12 D. 8 and 12 please help im stuck on this one can someone help

  22. 11. Janet bought a pair of sandals for $120.00. She needs to pay the 7% sales tax. How much will Janet pay in sales tax?

  23. Find the sum.

    3 and four-ninths plus 5 and one-third equals what number? A. 8 and five-twelfths B. 8 and seven-twelfths C. 8 and five-ninths D. 8 and seven-ninths

  24. Find the interest rate. All rates are annual interest rates.

    1. Principle $400 rate 5% time 1 year A. $10 B. $20 C. $40 D. $200*** 2. Principle $1000 rate 8.5% time 3 year A. 255*** B. 170 C. 22.5 D. 17 3. Principle $200 rate 9% time 1/2 year A. 9 B. 18***

  25. Write the rules for determining the sign of the product when multiplying integers. Then, write the rules for determining the sign of the quotient when dividing integers. Use your own words and use complete sentences. Make sure you answer both questions

  26. equations and inequalities unit test part 1 plz give answers plzz

  27. Which type of media are objects? Select the two correct answers.(1 point)

    Responses sculptures models photographs podcasts slideshows

  28. An Angstrom is a very small unit of measure. So is a micron. One metre

    equals 1010 Angstroms. One metre also equals 1000 000 microns. Use an exponent rule to determine how many Angstroms are in one micron.

  29. what 2 digit number that rounds to 100 when rounding to the nearest 100

  30. Sarah the Parrot flies at a rate of 3 yards per minute, as modeled by the equation y=3x. Her rate is decreased by 2 yards per minute when she is sick. Plot two ordered pairs showing the distances she will fly at 1 minute and 3 minutes, respectively, at her

  31. Read this excerpt from "The Big Shot."

    Instead, the mind sees things based on how the person feels at that moment. She has been testing this by asking athletes their impressions of key activities in their sports. In her most recent test, she asked golfers

  32. starting from A truck travels 10 km north to B then 13km west to C find the bearing of C from

  33. The social hierarchy of the Incas

    A. ranked people according to there importance B. ranked people according to there skills C. assigned the same ranking to all nobles*** D. divided commoners by age rather than by gender

  34. Note: Enter your answer and show all the steps that you use to solve this problem in the space provided. An image of a rocket is shown. The triangle at the top of the rocket has a base of length 3 inches and a height of 4 inches. The rectangle in the

  35. Which is the best estimate of the sum of 5 1/5 and 8 /6

  36. How are equal-area projections of Earth inaccurate?

    A. There are distortions near the center of the map. B. Directions and the shapes of the landmasses are distorted. C. This projection does not show true sizes. D. Areas close to the poles are

  37. An A-frame house is 40 feet high and 30 feet wide. Find the angle that the roof makes with the floor. Round the angle nearest degree.

  38. what is the name of reaction for 3C2H2--> C6H6?

  39. A cell phone store has 14 cell phones of different brand name. By the end of the day, they have sold this many phones:

    [8,14,7,2,0,10] . Determine the array for the remaining cell phones by the end of the day.

  40. A cell phone store has 14 cell phones of each brand name. By the end of the day, they have sold this many phones: [8, 14, 7, 2, 0, 10]. Determine the array for the remaining cell phones by the end of the day.

  41. Unit 5, Lesson 11 Portfolio. i need help. i dont know what to put on the portfilo.

  42. Should u support LGBTQ+? Why or why not?

  43. Excluding Hawaii, where are most of the volcanoes in the United States located? (1 point)

  44. Pls help

    What must be considered when deciding how to organize an informative text? (1 point) Responses that it is something you are interested in that you use each organizational strategy in your essay that it matches the type of information you are

  45. which character describes an outstanding citizen

    Answers are 1. Unprejudiced.2. Responsible, 3 the cashier one 100 (:

  46. earths changing surface sample work how do I do this

  47. How does this map help explain why the Phoenicians became such skilled sailors and traders?

    A. The map shows the colonies of Phoenicia clustered on the coasts, which shows their access to sea trade. B. The map shows the conflicts the Phoenicians had with

  48. The warmer a particular material is the _______________________ the particles are moving.

  49. The measure of one angle is 7 times the measure of its complement. Find the measure of each angle. You will get a decimal.

  50. 10 of 1510 of 15 Items

    09:30 Question Max has a box of 200 colored blocks. The box has an equal number of green and blue blocks and an equal number of red and yellow blocks. If Max arranged all of the green blocks in stacks of 12 and all of the blue blocks

  51. Read this sentence to determine its form: While I was doing my homework, my father cooked dinner.

    * simple sentence compound sentence complex sentence run-on sentence

  52. often there are multiple ways to prove that lines are parallel. how easily do you recognize different possibilities

  53. Which is the cause of the sun's magnetic properties

  54. Which is the cause of the sun's magnetic properties

  55. Which protects Earth from harmful radiation from the sun

  56. hi?

  57. what is the fractional part of 2/9 of 9

  58. what would the nth term of the linear sequence 1,2,3,4 be?

  59. what is most of the articles in this magazine are historical?

  60. 4. Once you have created a parallelogram with a certain area, why should it be fairly easy to create a triangle with that same area?

    ans? - It's probably because the parallelogram has diagonal parallel lines which can forms two triangles once split up into

  61. Can someone gave me some examples of passive solar heating and active solar heating?

  62. 3. A beaker full of water is placed upside down in a tub of water. After placing a flexible straw under the beaker, a student blows through the straw.

    b) What happened to the water in the beaker? Where did it go? c) What replaced the water in the beaker?

  63. Parker wound a wire around a large iron nail. He then created an electromagnet by connecting the ends of the wire to different batteries. The table shows the current he measured for each electromagnet.

    A 2-column table with 4 rows. The first column labeled

  64. Two forces F1 and F2 act on the 7.00 kg block in opposite directions. The magnitude of these forces are F1 = -59 N and F2 = +33.0 N. What is the horizontal acceleration (magnitude and direction of the block?)

  65. okay anyone know the answers to the unit 3 lesson 5 math quiz 8 grade on graphing linear functions

  66. One of the main causes of the __________ was the British practice of pressing American sailors into service in the British navy

    One of the main causes of the __________ was the British practice of pressing American sailors into service in the British navy

  67. A class is flipping a coin to see what the probability of getting heads is. The class flips a coin 42 times and heads comes up 31 times and tails comes up 11 times. What is the theoretical probability of getting heads?

  68. 1:c

    2:a 3:b 4:d 5:b 6:c 7:c 8:d 9:d 10:a 11:d 12:a 13:b 14:a 15:c I know there right because I just took the test :)

  69. Why did the Palestinians’ relationship with Israel worsen when Hamas won the most seats in the 2006 Palestinian parliamentary election?

  70. If you had a scale model of the solar system would you be able to see the moon or sun with a 100 meter eye distance.(idk if i said that right please help)

  71. the chocolate factory has t package 60 pounds of chocolate. each box much contain 3/4 pound of chocolate. Each box is then sold for $3.50. if all of the boxes are sold, how much of the chocolate factory collect

  72. when heated, carbon monoxide reacts to water to produce carbon dioxide and hydrogen CO(g)+H2O(g) ---> CO2(g)+H2(g)=heat. For each of the following changes at equilibrium, indicate whether the equilibrium shifts in the direction of products, reactants, or

  73. x16 -8 = 16

  74. Note: Enter your answer and show all the steps that you use to solve this problem in the space provided.

    At the Last Chance Filling Station, gas costs $1.60 a gallon. Trevor paid $32.00 to fill his tank. How many gallons of gas did he buy? Write an

  75. help pls with this test

    the patterns and variables unit test plsssss it has 22 questions

  76. HOW DO YOU PUT 8.007 AND 6.119 IN WORD FORM????

  77. please help me with this class

  78. HALP!!!

    How many dates in 2008 have days that aren't single digit(like May 20) ?

  79. On-demand Catering Service: To expand its restaurant franchise business, McDean is now offering catering service to its customers. Customers may order food three hours before an event, and the food will be delivered to customers on time. Customers may

  80. I know what figurative language is, but can someone define it?

  81. i am confused on u3L10 in history question 10?

  82. Which of the following best describes the change in European society as a result of the Crusades? Select the two correct answers.

    A. There was a spirit of inquiry. B. There was religious tolerance. C. There was more susceptibility to disease. D. There was

  83. The year 2004 is a leap year. At the end of what date will one-third of the year have elapsed?

  84. Explicit Details and Inferences Quick Check

    Which term describes information directly stated in a text?

  85. Historically, which has been most studied to determine their reactions to medication?

    children women seniors men I think its women

  86. How did the Spanish colonization effort differ from those of the French and Dutch?

    A. Spanish settlements were located only in North America. B. Spain created a massive empire. C. Spanish settlements resulted from the Protestant Reformation. D. Spanish

  87. Standard English Unit Test

    Question Identify the indefinite pronoun that is always singular.(1 point) anybody fewer several some If you are telling a story about the last time you visited your favorite restaurant, what tense should you use?(1 point) past

  88. A store bought jeans for $40 a pair and sold them for $70 a pair.

    After a few weeks, the store manager put the jeans on sale at 15% off. What was the sale price?

  89. A person jumps off of a 6-foot high diving board with an initial velocity of 13 feet per second. How many seconds does it take the person to hit the water? Round your answer to the nearest tenth of a second.

  90. At 10:00 a.m., the temperature was 5° F. The temperature dropped 2°

    each hour for the next 3 hours. Which is true about the temperature at 1:00 p.m.?

  91. how do you do order of operation

  92. The principal wants to send ten students to represent the school at a state conference. She makes an announcement about the conference. She decides to send the first ten students who contact her after the announcement.

    a. What is the sample? What is the

  93. We walked into the room, and I realized I had been holding my breath. I just could not handle the anticipation! My mom had told me that we were just looking. The plan was not to take anything, or anyone, home with us. But then, all of a sudden, I saw him.

  94. Given the square pyramid with: one side of the base = 18” and the slant

    height = 41”. Find the volume.

  95. A. Representative Particle Level Mass-Mass Relationships in a Chemical Reaction Consider the following reaction between sodium metal and solid sulfur: 2 K(s) + S(s) = K2S(s) Two sodium atoms react with one sulfur atom to form one sodium sulfide formula

  96. B. Nuts and Bolts Stoichiometry and Dozens of Hardware Pieces. Consider this reaction in terms of dozens of hardware pieces: B + 3N = BN3 One dozen bolts combines with three dozen nuts to make one dozen BN3.

    Use the masses from above to determine the mass

  97. Which of these statements is a possible theme for a poem on immigration?

    A. Immigrants should be treated fairly. B. Immigration of people from Asia. C. It was not easy for Juan to come to America. D. Immigration brings hope and challenges.Which of these

  98. check my answer

    classify the solid figure cylinder cone <--- sphere pyramid

  99. Find the volume of the right cone if the base is a circle with area 48π square inches and its height is 10 inches.

  100. 1 cheese slice + 2 bread slices = 1 cheese sandwich

    a. A cook has 12 slices of cheese and 20 slices of bread. How many cheese sandwiches can be made? b. A cook has 38 slices of cheese and 4 loaves of bread with 18 slices per loaf, how many cheeses

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4