In: y^2 + 6y - 9, where y = -9, Is the answer 16 + 6y or 6y + 16, or does the order not matter?

74,017 results
  1. Find the length of the 3rd side of each right triangle.

    1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 Answer: 2{3 5. 2{75

  2. Add or Subtract (Radicals)

    { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: 12x^2 8.(3b+5)(b-3)

  3. Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property

    11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab + 4c + 10 15. 6(m+3),

  4. Write each expression in simplest form.

    ( means square root 4. 3�(11 + 4�(11 Answer: 8(11 7. 7�(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?? 8. �(48 + �(75 Answer: 9(3 9.(3(10) Answer: 19 + 6�ã10 10. �(27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ?? 11. 10(20 - 3(80 Answer: 10(5 12.

  5. Change each decimal to a fraction in lowest terms.

    1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square root. 1. (54 Answer: 3(6

  6. Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460

    2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer 10.500 9. 0.052 answer 0.050 10.

  7. Can someone check my algebra answers and help me with the problems I don't understand?

    1. n^2-n-20/2n^2 times n^2+5n/n^2-25 answer: n+4/2n 2. (2x-6/21)/(5x-15/12) answer: 8/35 3. 5x-3/6 - x+3/6 answer: 2x/3-1 4. 5x/26 - 2x/13 answer: 1x/26 5. 3x^2/9x^5

  8. Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :)

    5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions? Answer: No 14. Write in decimal form 8 583/10,000 Answer: 8.0583 22. Solve

  9. Hiya. I have 7 expressions that I have been asked to simplify. I worked all of them out, and if you could, I'd like you to check my work for me.

    Here they are: 1. (x^2 + 3x - 9) + (-4x^2 + 2x - 3) My answer: -4x^4 + 5x - 12 2. (x - 2)(3x + 5) My answer:

  10. Could someone check my answers?

    25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x= 1/2 32. 125^(x-2)=25

  11. Solve the given equations:

    1. |2x-5|= 29 Answer: x=17 or is it........ x=-12 2. 5(x+3)-2x = -21 Answer: x=-12 3. 3x+3(1-x)= x-17 Answer: x=20 4. 2[1-3(x+2)] = -x Answer: x= -2 Factor Completely: 1. x^2-12x+20 Answer: (x-2)(x-10) 2. x^2-x-20 Answer:

  12. check my answers

    1. -23 x 5 my answer is -115 2. -8 x 15 my answer is -120 3. 75 x 6 my answer is 450 4. 12 x -7 my answer is -84 5. -24 x -20 my answer is 480 6. -130 x 7 my answer is -910 7. which has a product of 170 my answer is -85 x -2 8. which has a

  13. Combine like terms to simplify the expression.

    1/_4+6+9y= Answer: 5y+6 2/ 20a+7+3= Answer: 20+10 3/_5k+9_2+9k= Answer: 4k+7 4/ 17+2.9h+3= Answer: 30+14 Simplify the expression. 5/ _4(3+d)+7d_d= Answer: _16+6d 6/ 8+5(j_5)+3j_1= Answer: 32+8j_1 7/

  14. Hi I need help with 5 questions..some of it is confusing to me. I just want to make sure my answers are right.

    1.6^-7 x 6^4 6^-3 ; 6^-11 ; 6^-28 ; 6^11 - my answer is 6^-3 2. 7/ 7^5 = 7^-2 (supposed to find the missing value which is the other exponent on

  15. What would be the answer of the following: (only type in your answer at the answer space provided)

    Result a = 5 b = 7 Answer = 15 Do while answer <= 47 Answer = answer + a – b a = a + 6 b = b – 1 loop end

  16. State the number of significant figures.

    1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4?

  17. State the number of significant figures.

    1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4?

  18. round the following to THREE significant figures:

    i tried some of them...please check to see if i did them right...thank you a) 356,309 a. Answer: 356,000 b) 0.05738949 a. Answer: 0.0574 c) 0.05999999 a. Answer: 0.0510 d) 583,689 a. Answer: 584,000 e) 3,556

  19. Please help me with the following(there is 9 problems so be prepared):

    1.2^(1/3)∙4^(1/3) I think it is 4 for the answer. 2. 11^(1/2)∙11^(1/2) I think it is 11 for the answer. 3. 2^(1/2)∙2^(1/2) I think it is 2 for the answer. 4. 3^(1/3)∙9^(1/3) I

  20. 1) Simplify:

    (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=? A:0 (my answer) B:1 C:15 D:1/15 5: Select all

  21. 1. Q: 2|3x-5| when x=(-3)

    A: 24 2. Q: |6-x|+4 when x=5 A: 5 _______________ Simplify the expression. 1. (-4)(-x)(x^2) my answer: 4x^3 2. (24)(-5x)(-x) my answer: 120x^2 3. -x(4-x) my answer: -4x-x 4. -4t(t+2) my answer: -4t^2+(-6t) 5. b^2(4-b^2) my answer:

  22. 4. 3�ã11 + 4�ã11 Answer: 8�ã11

    7. 7�ã2 - 2�ã8 Answer: 1�ã2 ?? 8. �ã48 + �ã75 Answer: 9�ã3 9.(3�ã10) Answer: 19 + 6�ã10 10. �ã27/64 (Fractions) Answer 3�ã3/8 ?? 11. 10�ã20 - 3�ã80 Answer: 10�ã5 12. �ã6/49 Fractions) Answer:

  23. Please double check

    Real Numbers and Order |4| + |3| Answer: 7 |-9| - |4| Answer: 5 Adding Real Numbers 7+ (-9) + (-5) + 6 Answer: 17 |-27 + 14| Answer: 13 Subtracting Real Numbers –1/2 – (-5/8) Answer: 2 –3.4 – (-7.6) Answer: -4.2 –54 – 119

  24. Please check.

    (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer: 25x^2+20xy+4y^2 Is that order okay? Does

  25. Please check.

    (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer: 25x^2+20xy+4y^2 Is that order okay? Does

  26. i made some corrections for the previous postage can you check those when you get a chance please. Also

    for this one: my options of answers are: A)2y + 6/3 B)3x- 6 /2 C)2 + 2y D)2/3y + 6 Directions: Solve for x: 3x - 2y =6 3x - 2y = 6 +2y +2y 3x = 6 +2y --

  27. Write each decimal as a fraction in lowest terms.

    1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?? 5. 0.66666.... Answer: 2/3 6. 0.396 (reapeating sign over all numbers) Answer: 44/111 ??? If I got any

  28. Please double check me

    Dividing Real Numbers (-9)(5)/3 Answer: 15 4 – (-3) +1 / 2 –2 / (-2) Answer: 2 16 / (-2) * (-4) / 2 3power + 4 Answer: 6 Subtracting Real Numbers –1/2 – (-5/8) Answer: 2 –3.4 – (-7.6) Answer: -4.2 –54 – 119 Answer: 65

  29. I just want to see if my answers are correct and if no, can you please show your work and explain how to do it? Thank you.

    A. (x^1/2)^4√x^6 I got an answer of x^2x B. √x^4y^12 I got an answer of xy C. 3√a^6b^3 I got an answer of a^2b D.

  30. I just want to see if my answers are correct and if no, can you please show your work and explain how to do it? Thank you.

    A. (x^1/2)^4√x^6 I got an answer of x^2x B. √x^4y^12 I got an answer of xy C. 3√a^6b^3 I got an answer of a^2b D.

  31. Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y.

    x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x))

  32. Simplify the expressions and solve the equations

    1. 2√3 - √12 My answer: 2√3 - 2√3 = 0 2. √(5p + 5)^2 = √(6p + )^2 I got the answer p = 4 3. √(28) + √(63) + √(175) This one seems so simple. I tried multiple times, but I can't seem to get

  33. 1. find the square root of 25

    answer 5 2. find the median of the following set of numbers 33,72,23,27,77,68,85 answer 68 3. find the mean of the following numbers 13, 15,18,18,18,19,22,26,28,33 answer 21 4. find the mode 15,14,10,15,,16 answer 15 5. the

  34. Part 4: Translate and solve:

    25. 6 less than twice a number is ten Answer : 2n - 6 = 10 (answer: n = 8) 26. The quotient of a number and 4 plus 3 is 8 Answer: n/4 + 3 = 8 (answer: n = 29) 27. 4 less than three times a number is -28 Answer: 3n - 4 = -28

  35. Use the labels (CV+, –OH, CVOH, , Ea (activation energy), & G) to complete the reaction potential energy profile below. More than one answer is possible for some spots.

    a. (Use i, ii, iv, etc. for your answer) b. (Use i, ii, iv, etc. for your answer) c.

  36. 1 )3x + 8y = 1

    7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42 4x - 14y = 64 Answer: No Solution ?? 5) 9x + 12y = 15 3x + 4y = 5 Answer: Identity ?? 6) 2 = 4s - 3t 2 = 12s

  37. 1. (9m+6)+(-5m-6)

    my answer: 4m 2. (3r^2+7r+1)+(4r^2-8r-2) my answer: 7r^2-r-1 3. (6h-1)-(9h+4) my answer: -3h-3 4. (m^2-m-4)+(m-5) my answer: m^2-9 5. (4x+4)+(3x+2+1) my answer: 7x+7 Now this was book work for me so it doesn't have multiple choice, so are

  38. This is a problem we did previously on a test; my answer was marked correct, but I am having trouble getting my answer in the same form that my teacher gave it.

    The question: Find the derivative of (x/(x+1))^1/2 His answer: ( (x(x+1))^(1/2) ) / (2x(x+1)^2)

  39. Directions: Determine whether each trinomial is a perfect square. If so, factor it.

    2. 4a^2+4a+1 Answer: 2(a+1)^2 3. 9m^2+15m+25 Answer: no 4. d^2-22d+121 Answer: (d-11)^2 Directions: Determine whether each binomial is the difference of squares. If so,

  40. Read each sentence. Circle the contraction or contractions in each sentence below:

    1. He's going to show me how to prepare dinner. Answer: Circle He's 2. Can you tell if she's your friend or enemy? Answer: Circle she's 3.We'll have to empty out our garage

  41. Except for Ronnie and _____, everyone was on time.

    him(my answer) he Between you and _____, I know the answer to the mystery. I me(my answer) Leave your message with Ms. Horioka and _____. me(my answer) I It was Geraldine Ferraro _______ ran for vice

  42. tell which letter is a correct answer to the questions. a question may have more than one right answer.

    Which of the following can be inflamed? a. a wound b. a menu c. an interrogation d. a congregation (I know for sure an answer is 'a' but I'm wondering if

  43. Factor completely with respect to the integers.

    I just need to see if I can simplify or factor the answers I got even further. 1. x^3 + 64 Answer: (x+4)(x^2-4x+16) Can this simplify any? 2. 8x^3 - 64 Answer 8(x-2)(x^2+2x+4) 3. x^-2x^2+4x-8 Answer:

  44. Could you please check my answers we are using substitution to solve each system of equations. And at the end of every solution you are supposed to have an answer as a coordinate.

    1. x=2y x+y=3 Answer (1,2) 2. 2y=3 x-y=10 Answer: (10,10) 3. y=x+7 x+2y= -21

  45. Could you please check my answers thank you so much.

    Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4. Un complet Answer: habillé

  46. Choose..

    1/ Ali is ( old, older ,oldest than Hani. Answer: older 2/ the elephant is ( big, bigger, biggest) than the horse. Answer: bigger. 3/ Sam answered ( more , most, much carefully than his sister . Answer: more. 4/ Ann is the ( young , younger,

  47. Need some one check my homework.

    Evaluate 3p/q when p=2 and q=6. Answer:1 Use < > or = for __ to write a true sentence: 0.001 __ 0.0010 Answer:< Question 3 Evaluate -3/8 - 5/8. Answer:7 Question 4 Evaluate: 84 + (-99) + 44 - (-18) - 43 = Answer:4 Question 5

  48. Need to label the verb wish A for action of L for Linking...

    1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A 2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A 3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked stange and exotic. Answer=L

  49. Can you please check my answers for these questions? I'm having a little trouble with my signs, because I sometimes substitute in wrong, so I get these wrong because of that, Thank you!

    For the following problems, use f(x) = x^2+ 3; g(x) = –3x; h(x) = 8x

  50. 1.Which number is irrational?

    Incorrect answer A. StartFraction 3 over 17 EndFraction Incorrect answer B. StartRoot 25 EndRoot Incorrect answer C. 0 point Modifying above 6 with bar Correct answer D. StartRoot 33 EndRoot 2.What is StartRoot 16 EndRoot?

  51. 1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4.

    Answer: 4^5 2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3 Answer: 0 3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350 Answer: Thousands 4. Fencing a rectangular field that measures 37 ft by 27 ft How much fence

  52. Bonjour! Could you please check these thank you very much!!

    Directions: Use the form of de la, du, des, or de l' and also le la or les. Oh, j' achète des carottes, (1)------ épinards, (2)------- haricots verts. (1)Answer: des (2)Answer: des Moi, je mange

  53. Can somebody check my math before I submit it? Thanks.

    1. Answer: Arithmetic Sequences 2. Answer: 60, 66, 72, 78, ... 3. Answer: t(n + 1) = t(n) + 6, t(1) = 60 4. Answer: Geometric Sequence 5. Answer: 3,000,000 , 3,120,000 , 3,444,800, ... 6. Answer: t(n +

  54. Directions: replace the bold faced word with a contraction.

    1. We will(bold faced) see you t the English class next week! Answer: We'll 2. There is (bold faced) no milk in the refrigerator. Answer: There's 3. There will (bold faced) be time to chat later.

  55. State the number of significant figures.

    1) 809 Answer : 3 2) 0.0060 Answer : 5? 3) 0.00000095 Answer : 9? 4) 5.60 Answer : 3 5) 5.743 Answer : 4 6) 0.010 Answer : 4? Physics Help - bobpursley, Sunday, September 11, 2011 at 4:59pm 2, 3, 6 are wrong: Zeroes

  56. The scale on a map is 1 in: 4 miles. Find the actual distance in miles for each length on the map.

    1/ 2 in. Answer: d=8 2/ 7.2 in. Answer: d=288 3/ 3.5 in. Answer: d=140 4/ 11 in. Answer: 44 Write the ratio as a scale in simplest form. 3cm\15cm Answer: 1/5

  57. Evaluate the integral ∫∫∫2xzdV bounded by Q. Where Q is the region enclosed by the planes

    x + y + z = 4, y = 3x, x = 0, and z = 0. Answer=16/15 Is this answer correct? cause i've tried doing this problem a bunch of ways and i never even get close to

  58. Complete the exericse with basic words.Add ion to each verb to make a basic word

    protect answer: protection confess answer: confession imitate answer: imitation impress answer: impression express answer: expression

  59. Write y = -2/5x + 3 in standard form using integers.

    A)2x+5y=-15 B)2x-5y=15 C)2x+5y=3 D)2x-5y=3 I don't agree with any of these answer choices. I cam up with this answer; 2x+5y=15, but it is not one of the answer choices. Is my answer wrong? If so, what's

  60. write T if the statement is true or F if it is false. a.)All the planets travel around the sun at the same speed.my answer is T. b.)The sun's gravity keeps the planets in orbit around it. my answer is F. c.)There is an asteroid belt between Jupiter and

  61. Could someone double check me

    Write the answer in lowest terms 5/9 + 8/9 = 13/18 What is the perimeter of a rectangle if the length is 7/11 ft and the width is 2/11ft? Answer: 9/11 ft Write the answer in lowest term 17/36 – 13/36 Answer: 1/9 8/15 + 3/20

  62. 1 Which of the following from the text contains an example of a Metaphor?

    A. B. <-- Answer C. D 2. The author compares the cookie to a flying saucer most likely to. A. B. C. <--Answer D. 3. What is most likely the reason Byron gets sick in chapter 6? A. B.

  63. Choose the best answer:

    1.The number of spurs ( 'is', 'are', 'am') not identifiable. Answer: are 2. One of the injection sites on the biceps ( seem, seems, seeming) inflamed. ANSWER: seems 3. Digital examination of the lungs ( reveals, reveal, revealing)

  64. Hi, okay um. I'm trying to get his math question (Algebra :o) and i'm not quite sure what i'm doing---but everything i do, i get the wrong answer.

    The Question is 2m+n M= 2/5 and n= 1/2 (Fractions) Everytime i do the question, i get 9/10 as a answer...but i

  65. Solve each system of equations, give the solution and state whether there are no solutions or many solutions.

    1 )3x + 8y = 1 7x + 4y = 17 Answer: (3,1) 2) -3x + 5y = -7 9x + 2y = 38 Answer: (4,1) 3) 7r + 3s = 13 14r - 15s = -16 Answer: (1,2) 4) 2x - 7y = 42

  66. Choose

    1/ ashraf(willbe, is) 20 next week. Answer: will be 2/ i (will go, am going) to paris tomorrow as every thing is ready. Answer: will go 3/ he (is buying, is going to buy) this car next month as he planned. Answer: is going to buy 4/ i think he (

  67. Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you!

    (x+3)(x-3)>0 answer: x<-3 or x>3 x^2-2x-15</=0 answer: -3</=x</=5 12x^2=3x answer: x=1/4 sin2x=sinx, 0</=x</=2pi answer: x=pi lx-3l<7 answer: (-oo,oo) (x+1)^2(x-2)+(x+1)(x-2)^2=0

  68. (y^2 - y + 2)/(y + 2)

    I put this in calc101 . com and I got an answer with y - 3 in the quotient and got 8 in thr remainder area. My answer key says the answer is y - 3 + 8/y + 2. Can someone explain how the answer key has this answer?

  69. the question is.. why did the ghost decide to haunt city hall? urgh i don't fee like doing it so im hoping someone has the answer :]

    You might have gotten an answer if you'd told us the source of your question. To which story, poem, play are you referring?

  70. My homework tells me to divide the answer ,add the answer, and find the mixed fraction in the answer, but they don't tell me where I get the answer . What do I do?

    Surely there is more info. If not, you can't do it.

  71. I checked the answer in my textbook on what the answer is if I factor 2x^2-x-10

    The answer is (2x-5)(x+2) That answer makes sense to me if I expand it I'll get 2x^2-x-10. My issue is I don't know how I would get 2x^2-x-10 in factored form

  72. Please confirm if I did the follow problems correctly:

    A) Find the sum or difference. (5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b Answer: = 7a + 9b B) Let’s work a few of these (FOIL) 1) (x+2) (x+8) = x 10 Answer: x10 2.) (x+5) (x-7) = x + 11 Answer: x + 11 3.)

  73. Please confirm if I did the follow problems correctly:

    A) Find the sum or difference. (5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b Answer: = 7a + 9b B) Let’s work a few of these (FOIL) 1) (x+2) (x+8) = x 10 Answer: x10 2.) (x+5) (x-7) = x + 11 Answer: x + 11 3.)

  74. Hi! I just want you to check if my answers are correct.

    Factor the expressions: 1. 15a^2(b-2)^2 + 20a^3(b-2)^3 = my answer is 5a^2(b-2)^2 [3 + 4a(b-2)] 2. 18p^2q^3 (r-6)+ 24(r-6) = my answer is 6(r-6)[3p^2q^3 + 4] 3. 24(x-y)^2 + 48(y-x) - 72(x-y)^3 = my

  75. I need to test the integral bounds for the roots.

    6x^3-7x^2+7x+9=0 I used synthetic division to find my answer. 1 6 -7 7 9 6 -1 6 6 -1 6 15 0 6 -7 7 9 0 0 0 6 -7 7 9 -1 6 -7 7 9 -6 13 20 6 -13 20 29 2 6 -7 7 9 12 10 34 6 5 17 43 my answer: -1<x<1 I don't

  76. would someone check these please

    1. find the square root of 25 answer 5 2. find the median of the following set of numbers 33,72,23,27,77,68,85 answer 68 3. find the mean of the following numbers 13, 15,18,18,18,19,22,26,28,33 answer 21 4. find the mode

  77. Give the answer to the following calculation with the correct number of significant digits. Report your answer in scientific notation.

    (6.17 x 10-1 + 4.9 x 10-2) x (3.95 x 10-2 + 6.454 x 10-3) i know the answer is 0.0306, but how many sigfigs should the

  78. I'm in seventh grade and working on my test for Reading. Everything is fairly simple and easy, but I came across a question that I cannot determine the answer for. The question is: "What is the meaning of the prefix pro- in the word 'proposed'?" The answer

  79. Amy does some special operations when she sums up numbers. If the answer is greater than 100, she will subtract 10 from it; if the answer is lower than 100, she will add 10 to it; otherwise, no change will be made to the answer.

    For example: 87 + 16 ( 93 12

  80. Can someone check my answers for the following problems.

    Simplify. Assume that no denominator equals 0. 1)(7x^2+3x-9)-(-x^2+8x-3) answer: 6x^2-5x-6 2) 5x^3(7x)^2 answer: 245x^5 3) (2x-3)^2 answer: 4x^2-9 4) Use synthetic division to find

  81. 1.In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. My answer:he

    2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. My answer:she and I 3. Phil showed Danny and (I, me) his butterfly collection. My answer:me 4. Bert warned

  82. Confused on these but these are my answers. *Not multiple choice*

    1) -18 + 4 + x = 9 - 19 *my answer is -10* 2) 32 - 6x + 7x = -15 + 28 *my answer is 13* 3) -4x + 5(x -2) = -16 + 10 *my answer 4* 4) 4.8 + x -5.9 = 3.6 * my answer 4.7* 5) 1/3x + 1/3 (2x -

  83. 1)The dimensions of ST.

    S[7/12 -1/9] [-1/3 1/9] T[4 -5 2] [8 -1 3] answer=2x3 2)The pair of matrices that are inverses. P[3 1] Q[4 4] R[0 -1/4] [-4 0] [12 21] [1 3/4] S[7/12 -1/9] T[4 -5 2] U[-9 6 4] [-1/3 1/9] [8 -1 3] [-5 -2 3] V[3 1] [0 2] [-4 5]

  84. State the degree of each of the following:

    a)3 b)x^0 My answer for a) was: 1 My answer for b) was: 1 BUT at the back of the book, the answer for a) was 0. The answer for b) was also 0. I just don't understand why I'm wrong.

  85. Please check these problems.

    1. 92 X 10^3 km ---> dm My answer: 9.2 X 10^8 dm 2. 5.52 X 10^8 g ---> kg My answer: 5.52 X 10^11 kg 3. 8.66 X 10^-9 m ---> mm My answer: 8.66 X 10^-12 mm 4. 1 um ---> m My answer: 1 X 10^-6 m Thanks. 1 and 4 are correct. No so

  86. Please check these: I don't know how to do some of the accents sorry:(

    Directions: Fill in the correct form of au, à la, à l', or aux 1. Elle prête la chaise ------ voisin. Answer: au 2. Ils sont ------ église. Answer: à l' 3. E(with an accent)Ecrivez-

  87. Simplify the following number.

    ∛729 I think it is ∛9, but I do not know. Please help, and check my answer. I will appreciate it if you guys can answer this as soon as possible. It is part of a RATIONAL EXPONENTS question. The original equation was

  88. Here is the questions it says to simplify: xyy^2 x^3 and here is the answer x^4 y^3

    ---------------------------- here is another one m^3 pmxm^2 x^3 p^5 and here is the answer m^6 p^6 x^4 ---------------------------- and here is another one xm^2 xm^3 x^3 m

  89. How do I solve for this 2 π ∫ from 1 to 3 (y (1-(y-2^2)dy) the answer is 16π/3

    This is what I have try but couldn't get to the answer 2 π ∫ (y (1-((y-2)(y-2))dy ) 2 π ∫ (y (1-(y^2-4y+4))dy ) 2 π ∫ (y (1-y^2+4y-4)dy ) 2 π ∫ (y (-y^2+4y-3)dy )

  90. the equation 2x^2+ cy^2+Dx+Ey+f= 0

    represent a conic. state the value(s) of C for which each of the following are possible: A circle: My answer: c= 2 an ellipse: My answer: c>0, cant equal 2 Parabola: My answer:c=0 a hyperbola: My answer: c<o ( any negative

  91. 1. Simplify 49^3/2.

    My answer: 343? 2. Simplify 5^�ãx^25y^125. My answer: x^5y^25? 3. When the polynomial 5x - 2x + 8x^2 - 7 is written in standard form, what is the leading coefficient? My answer: -2? 4. Classify the polynomial 5x^2 + 9x + 1 according to

  92. 1. Simplify 49^3/2.

    My answer: 343? 2. Simplify 5^�ãx^25y^125. My answer: x^5y^25? 3. When the polynomial 5x - 2x + 8x^2 - 7 is written in standard form, what is the leading coefficient? My answer: -2? 4. Classify the polynomial 5x^2 + 9x + 1 according to

  93. Could you please check these thanks.

    Directions: Use with only the d form(de la, de l' des, or du) Au marché, Jean-Marc achète (1)------- pain, (2)------- jambon, (3) ------- fromage, (4)-------- fraises et (5)------- crème. Il va préparer (6)------

  94. Can someone check over my answers for the area of a circle quick check

    so my first answer was 25.12 my 2nd answer was 1017 cm2 3rd answer is 308 4th answer is 62.8 cm2 5th answer is it is doubled

  95. Find the roots of the following quadratic equations by factoring.

    y=x^2+9x-36 I got (x+12)(x-3) but on the answer key it says that the answer is this, however it renames the x values with opposite values. For example, the answer on the review for it has my

  96. Can some one check these?

    Sentence structures ; 1. In the bitter cold, (he, him) and Dad struggled to save the orange crop. My answer: Him 2. (Her and me, She and I) have joined the Shutter and Lens. My answer: she and I 3. Phil showed Danny and (I, me) his

  97. Find the linearization of the function below at x = π/3.?

    y=sin(x)/x Your answer should be a linear function of x where the coefficients are accurate to at least two decimal places. You can enter π in your answer as "pi" (without the quotes). I am not

  98. Find the linearization of the function below at x = π/3.?

    y=sin(x)/x Your answer should be a linear function of x where the coefficients are accurate to at least two decimal places. You can enter π in your answer as "pi" (without the quotes). I am not

  99. this isn't the same question as my last post!! it's the second out of three.

    Hello! I'm looking over one of my tests and trying to see how to do things I got wrong, but I'm having trouble with three of the questions. Here's one of them: Find the simplified

  100. Hey guys! So, I really need help on this question.

    So, the image is a picture of a trapezoid with the top measuring 5.9m and the height measuring 4.6m and the base measuring 16.3m the answer choices are...... A. 51.06m^2 B. 74.98m^2 C. 27.14m^2 D. 102.12m^2

Pages

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. 18
  19. 19
  20. 20