Ask questions and get helpful answers.

A. 75 %

B. 12.5%
C. 25%
D. 3.13%
E. 9.38%

3. what percentage of land on the earths surface is inhospital lands? - B
4. what percentage of earths surface is covered by land? - C
5. what percentage of land on earth is usable, for living on, but not for agriculture/farming?-D
6. What percentage of land on earth can be used for agriculture/farming?- A
7. What percentage of the earths surface is covered by water?- E
8. What is the ratio of land to water on earth?
a. 25% land:75% water <----
b. 75% land:25% land
c. 40% land:60% water
d. 10% land:90% water
9. what percentage of the total land area is available for mans use, living and agriculture/farming?
a.9.38%
b.3.13% <---
c.12.51%
d. 75%
10. In the first bar graph from the lesson resource, you were to look at the three bars showing all the water on earth. What was the split, percentage wise, of salt water versus freshwater?
a. saltwater 75%, freshwater 25%
b. Freshwater 75%, saltwater 25%
c. freshwater 97%, Saltwater 25%
d. saltwater 97%, freshwater 3% <----
11. A. .9%
B. 30%
C. 68.7
in the data table below the graph, what percentage of the freshwater on earth is found in 'outher source'? -A
12. in the data table shown below the bar graph, what percentage of the freshwater is in groundwater sources?- C
13. In the data table below the bar graph, what percentage of the freshwater on earth is in icecaps, glaciers, and inland seas?- B
14. A. 26%
B..09%
C..006%
In the data table below the graph, what percentage of the fresh water on earth is in the river? -C
15. In the data table bwlow the bar graph, what percentage of the frieshwater on earth is in atmosphere and soil moisture?- B
16. In the data table below the bar graph, what percentage of the fresh water on earth is in lakes. -A
17. What percentage is not easily accesible or usable?
a. .6% <---
b. 12.5%
c.50%
d. 99%
18.Subtract the answer for the last question from 100%. what does the remainder represent and what are the sources of this percentage of water?
a. 97%- rivers only
b. 1%- lakes, river, and groundwater <---
c.99.4%- lakes only
d. 50%- atmosphere and soil moisture
19. In the united states, from what water source do we get most of our water for everyday use?
a.aquifers
b. icecaps, glaciers, and seas.
c. lakes and rivers<---
d. atmosphere and soil moisture.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩
16 answers
  1. Earth space science.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  2. If you label your posts accurately, you're more likely to get a response from a tutor with that expertise.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
    👤
    Writeacher
  3. all correct

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  4. All wrong actually
    5). What percentage of the land on earth is usable for living on BUT NOT for agriculture is E. 9.38%
    6).what percentage of land CAN be used for agriculture is D. 3.13%
    7). What percentage of earth is covered by water is A. 75% (you learn that in intermediate school c'mon)
    9). What percentage of the total land area is available for mans use? C. 12.51%
    10). What was the split percentage wise of salt water vs. Freshwater
    D. Saltwater 97% : freshwater 3%
    15). Percentage of fresh water on earth is lakes? A. 26%
    16). B. 09%
    17). D. 99%

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. Anonymous is right with his/her corrections.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  6. Correcto mundo anonymous

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. The two answer above me are kinda correct. Here are the answers combined to make sense.

    3: B
    4: C
    5: E
    6: D
    7: A
    8: A
    9: C
    10: D
    11: A
    12: B
    13:C
    14: C
    15: A
    16: B
    17: D
    18: B
    19: C

    You're welcome.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. ZaipherX is Correct as of October 2020

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  9. ZaipherX is still correct as of december 2020

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  10. Yep, still right

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  11. He is right as of October 2021

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  12. ZaipherX is still correct as of October 25, 2021

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  13. Still correct 100%

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  14. Its been 3 days sense someone said they are right but just wanna make sure you know they are right lol

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  15. Still correct :3

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  16. idk

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Answer this Question

Related Questions

Still need help?

You can ask a new question or browse existing questions.