Ask questions and get helpful answers.
Ask a New Question

The total cost to pay for parking at a state park for the day and rent a paddleboard are shown.

Number of Hours Cost
1 $21
2 $37
3 $53
4 $69


Find the cost to park for a day and the hourly rate to rent a paddleboard.

The cost to park for a day is $_____ and the hourly rate to rent a paddleboat is $___

How would I begin to figure this out. Please help.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩

4 answers

  1. Would you just do $69 x 4=$276?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  2. I assume that the price is $16 more than the previous price.

    5 hours = 69 +16 = 85
    6 hours = 85 + 16 = 101
    7 hours = 101 + 16 = 117
    8 hours = 117 + 16 = 133

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. Hello Mrs. Sue. This somewhat makes sense. I appreciate your guidance in this. Thank you so much.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  4. You are welcome.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Answer this Question

Related Questions

Still need help?

You can ask a new question or browse existing questions.