Ask questions and get helpful answers.

check my answers pls

1. which solid has two bases that are triangles and three lateral surfaces that are rectangles
a. triangular pyramid
b. rectangular prism
c. triangular prism ***
d. rectangular pyramid

2. a solid with two parallel and congruent bases cannot be which of the following
a. cylinder
b. cube
c. prism
d. pyramid ***

3. which of the following are considered skew lines
a. ab and ae
b. ab and ce ****
c. bc and ce
d. bc and de

4. what is the base plan for the set of stacked cubes
a. 1, 1, 1, 2, 3 ***
b. 1, 3, 2, 1, 1,
c. 1, 1, 1, 1, 1,
d. 1, 1, 1, 3, 2

5. which of the following is the front view for the model
a.
b.
c. ***
d.

6.which solid does the net form
a. hexagonal prism
b. hexagonal pyramid ***
c. rectangular prism
d. rectangular pyramid

7.which solid does this net form
a. square pyramid ***
b. triangular prism
c. triangular pyramid
d. cube

8. what is the surface area of the given figure
12 cm, 16 cm, 32 cm, 20 cm
a. 1,008cm^2
2. 1,728cm^2
3. 1,392cm^2
4. 1,216cm^2 ***

9. use the net to find the approximate surface area of the cylinder to the nearest square meter
a. 440 m^2
b. 314 m^2
c. 283 m^2***
d. 214 m^2

10. what is the volume of the prism to the nearest whole unit?
12 in, 8 in, 4 in,
a. 384 in^3***
b. 352 in^3
c. 160in^3
d. 24in^3

11. what is the volume of the triangular prism to the nearest whole unit?
2 ft, 12 ft, 18 ft
a. 864ft^3
b, 432ft^3***
c.216 ft^3
d. 492ft^3

12. what is the volume of the cone to the nearest whole unit
13 in, 8 in
a. 871 in^3
b. 1,307in^3
c. 1,416 in^3 ***
d. 2,614 in^3

13. what is the volume of the pyramid to the nearest whole unit
9 yd, 14 yd, 9 yd
a. 1,134 yd^3 ***
b. 567 yd^3
c. 378 yd^3
d. 284 yd^3

14. what is the slant height for the given pyramid to the nearest whole unit?
pyramid base = 10 cm
height = 12 cm
a. 7 cm
b. 11 cm ***
c. 13 cm
d. 16 cm

15. what is the length of the diagonal for the given rectangular prism to the nearest whole unit
length = 6 cm
width = 5 cm
height = 9 cm
a. 8 cm
b. 10 cm
c. 11 cm
d. 12 cm ***

16. the cones below are similar, although not drawn to scale
1. 15 ft r = 5 ft
2. 18 ft x
what is the length of the radius of the larger cone?
a. 5 ft ***
b. 6 ft
c. 7 ft
d. 8 ft

17. a cone has the radius of 24cm and a volume of 1,920cm^3. what is the volume of a similar cone with a radius of 18cm?
a. 480cm^3
b. 810 cm^3
c. 1,080 cm^3 ***
d. 1,440 cm^3

18. what is the surface area of a sphere with a radius of 5 meters rounded to the nearest square meter?
a. 250 m^2 ***
b. 314 m^2
c. 340m^2
d. 423m^2

19. what is the volume of a sphere with a radius of 4 meters rounded to the nearest square meter?
a. 67 m^3
b. 201 m^3
c. 268m^3 ***
d. 804m^3

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩

16 answers

  1. Lynn is most likely wrong. Press on my name and find another response with answer for the test. Sry for the laziness.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  2. 1.cube that has 2x2x2cm
    2.sphere that has a diameter of 2cm
    3.cylinder that has a height of 2cm and diameter of 2cm

    Simply find the volume and surface area of each one.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. I need help wit the measurement unit test part one plz

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  4. i am sorry for my foul lanaguage i hope you can forgive me

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. Copy and paste this link into your browser if you want a decent calculator for finding areas, volume, surface area, lateral area, base area, EVERYTHING. www.calculatorsoup.com/

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  6. Are u sure bro

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. is it correct?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. No KJH is wrong.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  9. I feel bad for you poor fools.
    1. Triangular prism
    2. Cube
    3. BE DF
    4. 13211
    5. Three boxes two boxes one boxes leaning on right.
    6. Hexagonal prism
    7. Square pyramid
    8. 1,728
    9. 302
    10. 715
    11. 216
    12. 151
    13. 147
    14. 5
    15. 12
    16. 9
    17. 120
    18. 314
    19. 268

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  10. imma take one for the team and tell ya'll if these are right

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  11. i havent even finished and i know they arent right bc some of the answers arent even options on the test smh

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  12. Questions 1 and 2 are wrong.
    1. is triangular pyramid the other one is 2. is solid

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  13. bruh ik that Noob...wkwkwkwkkwkwkwkwkkwkwkwkwkwkwkkw and i oop skskskksksks

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  14. excuse me, but I spent considerable time doing this for you yesterday

    http://www.jiskha.com/display.cgi?id=1463065994

    Why are you posting it the same way without altering any of the parts I questioned?
    What part of my answers did you not like ?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  15. 1.A
    2. C
    3.C
    4. A
    5. A
    6. D
    7. C
    8. B
    9. B
    10.C
    11.D
    12.A
    13.D
    14.A
    15.A
    16.D
    17.C
    18.A
    THESE ARE CORRECT!!

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  16. A
    D
    b
    d
    a
    b
    a
    d
    c
    b

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Answer this Question

Related Questions

Still need help?

You can ask a new question or browse existing questions.