Ask questions and get helpful answers.

check my answers pls

1. which solid has two bases that are triangles and three lateral surfaces that are rectangles
a. triangular pyramid
b. rectangular prism
c. triangular prism ***
d. rectangular pyramid

2. a solid with two parallel and congruent bases cannot be which of the following
a. cylinder
b. cube
c. prism
d. pyramid ***

3. which of the following are considered skew lines
a. ab and ae
b. ab and ce ****
c. bc and ce
d. bc and de

4. what is the base plan for the set of stacked cubes
a. 1, 1, 1, 2, 3 ***
b. 1, 3, 2, 1, 1,
c. 1, 1, 1, 1, 1,
d. 1, 1, 1, 3, 2

5. which of the following is the front view for the model
a.
b.
c. ***
d.

6.which solid does the net form
a. hexagonal prism
b. hexagonal pyramid ***
c. rectangular prism
d. rectangular pyramid

7.which solid does this net form
a. square pyramid ***
b. triangular prism
c. triangular pyramid
d. cube

8. what is the surface area of the given figure
12 cm, 16 cm, 32 cm, 20 cm
a. 1,008cm^2
2. 1,728cm^2
3. 1,392cm^2
4. 1,216cm^2 ***

9. use the net to find the approximate surface area of the cylinder to the nearest square meter
a. 440 m^2
b. 314 m^2
c. 283 m^2***
d. 214 m^2

10. what is the volume of the prism to the nearest whole unit?
12 in, 8 in, 4 in,
a. 384 in^3***
b. 352 in^3
c. 160in^3
d. 24in^3

11. what is the volume of the triangular prism to the nearest whole unit?
2 ft, 12 ft, 18 ft
a. 864ft^3
b, 432ft^3***
c.216 ft^3
d. 492ft^3

12. what is the volume of the cone to the nearest whole unit
13 in, 8 in
a. 871 in^3
b. 1,307in^3
c. 1,416 in^3 ***
d. 2,614 in^3

13. what is the volume of the pyramid to the nearest whole unit
9 yd, 14 yd, 9 yd
a. 1,134 yd^3 ***
b. 567 yd^3
c. 378 yd^3
d. 284 yd^3

14. what is the slant height for the given pyramid to the nearest whole unit?
pyramid base = 10 cm
height = 12 cm
a. 7 cm
b. 11 cm ***
c. 13 cm
d. 16 cm

15. what is the length of the diagonal for the given rectangular prism to the nearest whole unit
length = 6 cm
width = 5 cm
height = 9 cm
a. 8 cm
b. 10 cm
c. 11 cm
d. 12 cm ***

16. the cones below are similar, although not drawn to scale
1. 15 ft r = 5 ft
2. 18 ft x
what is the length of the radius of the larger cone?
a. 5 ft ***
b. 6 ft
c. 7 ft
d. 8 ft

17. a cone has the radius of 24cm and a volume of 1,920cm^3. what is the volume of a similar cone with a radius of 18cm?
a. 480cm^3
b. 810 cm^3
c. 1,080 cm^3 ***
d. 1,440 cm^3

18. what is the surface area of a sphere with a radius of 5 meters rounded to the nearest square meter?
a. 250 m^2 ***
b. 314 m^2
c. 340m^2
d. 423m^2

19. what is the volume of a sphere with a radius of 4 meters rounded to the nearest square meter?
a. 67 m^3
b. 201 m^3
c. 268m^3 ***
d. 804m^3

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩
19 answers
  1. #1, #2 are correct
    #3 - #9 need a look at the diagrams, which of course we can't post here

    #10 - #12 look good
    #13 ----- need diagram, can't tell which numbers go where
    #14 --- need diagram
    #15 , I guessed what you meant, looks ok
    #16
    18/15 = x/5
    15x = 90
    x = 6

    #17
    volumes of similar objects are proportional to the cube of their corresponding sides
    x/1920 = 18^3/24^3 = (3/4)^3 = 27/64
    64x = 27(1920)
    x = 27(1920)/64 = 810

    #18
    SA of sphere = 4πr^2 <----- you must know that!
    = 4π(25) = 100π = 314 to the nearest m^2

    #19
    Yeahhh, you got one right

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  2. #1 is not correct

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. #1 is not correct reiny

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  4. Yes it is david

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. The answers are:
    1. C
    2. D
    3. sry, I even need help on this one
    4. B
    5. B
    6. B
    7. A
    8. B
    9. D
    10. A
    11. C
    12. D
    I know there are more questions but, you know the laziness. I'm just going to give you 12 answers, not all 19, sry.
    Hope this helped! :D

    Just a warning, my questions may be different so the answers may also be different because yes, they do change the questions once in a while, so don't comment that I probably didn't give you a good grade.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  6. is that hooman right
    -Ya'llMakeMeFacePalm._.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. ok imma try his/her answers and I'll tell ya'll if its right or not
    -Ya'llMakeMeFacePalm._.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. for the most part, chocolate unicorn is actually right
    maybe not completely but hey it'll b a passing grade
    some question's lengths and heights get changed up as well so i'd recommend using surface area, volume, etc, calculators on as many as you can
    also, for number 2 its actually a cone

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  9. 1.C
    2.A
    3.B
    4.A
    5.A
    6.B
    7.A
    8.D
    9.D
    10.B
    11.C
    12.C
    13.A
    14.D
    15.D
    16.B
    17.A
    18.A
    19.D
    Hope this helps. Note: The tests can and will change so if you go off of mine, you have a chance of failure. Good Luck!

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  10. Imma check Liers answers I am kinda scared but gonna do it for you peeps who need help :/

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  11. tester are the anwsers right??.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  12. Lier is wrong :(

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  13. his name was Lier and that isnt even spelt correctly so you know hes messing with you.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  14. Lesson 13: Measurement Unit Test
    a
    d
    d
    d
    b
    b
    c
    b
    d
    a
    c
    a
    a
    d
    b
    b
    a
    c
    a

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  15. bruv
    u right?
    idk
    and i oop skskskskskkskskskskksskskkskkskskissksksksskkssk
    lol

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  16. All of you silly children are here doing nothing but copying sum answers that a person puts, study instead that would help y'all.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  17. SOMEONE HELP

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  18. If the answers vary, then why don’t you type the answers out

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  19. I just came here to see if I chose the right ones. Don’t shame people for asking for answers I’m pretty sure you’ve done it to. @your mom

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Answer this Question

Related Questions

Still need help?

You can ask a new question or browse existing questions.