Ask questions and get helpful answers.
Ask a New Question

1.

Name a pair of complementary angles. (1 point)
1 and 4
1 and 6
3 and 4
4 and 5

2. If m1=37°, what is m4? (1 point)
53°
43°
37°
27°

3. If m1 = 40°, what is m5? (1 point)
50°
40°
35°
25°
Use the figure to answer questions 4–5. Assume that lines JL and MP are parallel.

4. Name a pair of corresponding angles. (1 point)
1 and 6
2 and 6
3 and 5
4 and 5

5. If m4 = 25°, then what is m8? (1 point)
105°
75°
175°
25°
Use the congruent triangles shown to answer questions 6 and 7.

6. ACB is congruent to which angle? (1 point)
ZYX
XYZ
XZY
YXZ

7.Side CA is congruent to which side? (1 point)
ZX
YX
XY
YZ

8.Translate triangle ABC 2 units left and 3 units up.

What are the coordinates for point A′? (1 point)
(–5, 3)
(–4, 4)
(–4, –2)
(0, 4)

9.Which is not an appropriate classification for a triangle? (1 point)
right equilateral
acute scalene
obtuse isosceles
right scalene

10.Classify the triangle by side length and angle measurement.
equilateral, acute
isosceles, obtuse
isosceles, acute
scalene, obtuse

11.Name the quadrilateral with exactly one pair of parallel sides. (1 point)
kite
parallelogram
rhombus
trapezoid

12.What is the sum of the interior angles of a quadrilateral? (1 point)
720°
540°
360°
180°

13.What is the value of the missing angle?

(1 point)
80°
90°
170°
260°

14.What is the value of the missing angle?

(1 point)
120°
130°
155°
720°

15. What is the area of the triangle?

(1 point)
27.225 ft2
54.45 ft2
30.25 ft2
15.4 ft2

16. What is the area of the parallelogram?

(1 point)
290 in.2
286 in.2
143 in.2
71.5 in.2

17. What is the area of the trapezoid?
(1 point)
115.5 mm2
77 mm2
57.75 mm2
38.5 mm2

18. Identify a sequence of transformations that maps triangle ABC onto triangle A′′B′′C′′ in the image below.

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩

122 answers

  1. These are the correct answers for each
    1. angle 4 and 5
    2. 53 degrees
    3. 50 degrees
    4. angle 3 and 6
    5. 25 degrees
    6. angle XYZ
    7. YZ
    8. (-4, 4)
    9. acute, right, obtuse
    10. scalene, right
    11. trapezoid
    12. 360 degrees
    13. 60 degrees
    14. 130 degrees
    15. 16.275 ft
    16. 95 in^2
    17. 57.75 mm^2
    18. counterclockwise 90 degrees rotation, enlargement
    these are the words to the test which never change unlike answers do. These answers have been checked and are definitely true.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  2. you guys all just tell the answers

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. no

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  4. Kaleyyy you 're completely wrong the answers are
    1.D
    2.B
    3.B
    4.D
    5.B
    6.B
    7.C
    8.D
    9.C
    10.C
    11.A
    12.A
    13.D
    14.B
    15.C
    16.A
    17.A
    18.D
    19.D

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. Geometry Unit 1, Lesson 10
    1. Name a pair of complementary angles.
    A. 1 and 4
    B. 1 and 6
    C. 3 and 4
    D. 4 and 5 <---

    2. If m1 = 53°, what is m4?
    A. 53° <---
    B. 43°
    C. 37°
    D. 27­°

    3. If m1 = 40°, what is m5?
    A. 50° <---
    B. 40°
    C. 35°
    D. 25°

    For questions 4 and 5, use the figure. Assume that lines Jl and MP are parallel.
    4. Name a pair of corresponding angles.
    A. 1 and 6
    B. 2 and 6 <---
    C. 3 and 5
    D. 4 and 5

    5. If m4 = 105°, what is m8?
    A. 105° <---
    B. 75°
    C. 175°
    D. 25°

    Use the congruent triangles (Questions 6 and 7)
    6. CAB is congruent to which angle?
    A. ZXY <---
    B. XYZ
    C. XZY
    D. YZX

    7. Side CA is congruent to which side?
    A. ZX <---
    B. YX
    C. XY
    D. YZ

    8. (Translate triangle ABC 2 units right and 4 units down) What are the coordinates for point A?
    A. (0, -3) <---
    B. (-3, 0)
    C. (2, -1)
    D. (-1, 2)

    9. Name the triangles that are classified by angles.
    A. right, scalene, isosceles
    B. scalene, isosceles, equilateral
    C. acute, right, obtuse <---
    D. obtuse, isosceles, acute

    10. Classify the triangle by side length and angle measurement.
    A. equilateral, acute <---
    B. isosceles, obtuse
    C. isosceles, acute
    D. scalene, obtuse

    11. Name the equilateral with exactly ONE pair of parallel sides
    A. kite
    B. parallelogram
    C. rhombus
    D. trapezoid <---

    12. What is the sum of the interior angles of a hexagon?
    A. 180°
    B. 360°
    C. 540°
    D. 720° <---

    13. What is the value of the missing angle?
    A. 50°
    B. 60°
    C. 100° <---
    D. 240°

    14. What is the value of the missing angle?
    A. 720°
    B. 120°
    C. 128°
    D. 138° <---

    (Will continue once my test is graded <3)

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  6. Omfg the test is different for all of us

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. Y'all wack

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. If you are in gaca Unit 5: lesson 9:
    1.d = angle 4 and angle 5
    2.a = 53 degrees
    3.c = 35 degrees
    4.d = angle 3 and angle 5
    5.a = 105 degrees
    6.a = angle ZXY
    7.c = XY
    8.a = (0,-3)
    9.a = right equilateral
    10.c = scalene,right
    11.b = sqaure, rectangle
    12.c = 360 degrees
    13.b = 60 degrees
    14.d = 138 degrees
    15.a = 27.225 ft^2
    16.c = 143 in^2
    17.b = 50.75 mm^2
    18.b = counterclockwise 90 degree roation, reduction
    Here are the answers!

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  9. There I no correct answer the test are differ each time u click start test

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  10. Lesson 10: Geometry Unit Test
    Pre-Algebra B Unit 1: Geometry, Connexus (Pennsylvania)
    1: <1 and 2
    2: 37*
    3: 35*
    4: <5 and <6
    5: 25*
    6: <XZY
    7: XY
    8: (1,-1)
    9: acute, right, obtuse
    10: isosceles, acute
    11: square, rectangle
    12: 540*
    13: 80*
    14: 138*
    15: 19.575ft2
    16: 95 in.2
    17: 56.25mm2
    18: counterclockwise 90 rotation; enlargement

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  11. Someone should put the question down and the answer next to them. Because all the questions are the same for us but just places differently

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  12. Omg I can't find the right answer

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  13. These are the correct answers use them you can thank me later
    1.
    Name a pair of complementary angles. (1 point)
    1 and 4
    1 and 2✔
    3 and 4
    1 and 6

    2. If m1=37°, what is m4? (1 point)
    53° ✔
    43°
    37°
    27°

    3. If m1 = 40°, what is m5? (1 point)
    50°
    40° ✔
    35°
    25°
    Use the figure to answer questions 4–5. Assume that lines JL and MP are parallel.

    4. Name a pair of corresponding angles. (1 point)
    1 and 6
    1 and 8
    2 and 6
    3 and 5 ✔

    5. If m4 = 25°, then what is m8? (1 point)
    105° ✔
    75°
    175°
    25°
    Use the congruent triangles shown to answer questions 6 and 7.

    6. ACB is congruent to which angle? (1 point)
    ZYX
    XYZ
    XZY ✔
    YXZ

    7. Side CA is congruent to which side? (1 point)
    ZX ✔
    YX
    XY
    YZ

    8. Translate triangle ABC 2 units left and 3 units up.

    What are the coordinates for point A′? (1 point)
    (–4, –2)
    (0, –2)
    (–1, –1) ✔
    (1, 3)

    9. Which is not an appropriate classification for a triangle? (1 point)
    right equilateral ✔
    acute scalene
    obtuse isosceles
    right scalene

    10. Classify the triangle by side length and angle measurement.
    equilateral, acute
    scalene, acute
    isosceles, acute
    scalene, right ✔

    11. Name the quadrilateral with exactly one pair of parallel sides. (1 point)
    kite
    parallelogram
    rhombus
    trapezoid ✔

    12. What is the sum of the interior angles of a quadrilateral? (1 point)
    900°
    540° ✔
    720°
    180°

    13. What is the value of the missing angle?

    (1 point)
    50°
    60°
    100° ✔
    240°

    14. What is the value of the missing angle?

    (1 point)
    120°
    130° ✔
    155°
    720°

    15. What is the area of the triangle?

    (1 point)
    27.225 ft2 ✔
    54.45 ft2
    30.25 ft2
    15.4 ft2

    16. What is the area of the parallelogram?

    (1 point)
    290 in.2
    286 in.2
    143 in.2 ✔
    71.5 in.2

    17. What is the area of the trapezoid?
    (1 point)
    115.5 mm2
    72 mm2
    40.5 mm2
    56.25 mm2 ✔

    18. Identify a sequence of transformations that maps triangle ABC onto triangle A′′B′′C′′ in the image below.

    (1 point)
    clockwise 270° rotation;reflection over the x-axis
    counterclockwise 90° rotation; reduction ✔
    counterclockwise 270° rotation; reflection over the y-axis
    enlargement; clockwise 90° rotation

    These are updated questions and answers for connections 1-27-2022
    (you're welcome)

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  14. what is the right answers?

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  15. someone plz tell me the answer i need it bad someone help

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  16. We all have different tests, it will never be right.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  17. B3 IS NOT CORRECT I GOT 3/19 DO NOT USE B3'S ANSWERS.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  18. B3 is wrong i got 3/18

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  19. ugh, no one gives the right answers, it's not a joke playing games here. we all want to get good grades but we should really help each other instead of twisting each other up.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  20. What are the answers someone plz help!!!!!

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Answer this Question

Related Questions

Still need help?

You can ask a new question or browse existing questions.